zaterdag 16 februari 2013

Nog even doorzetten..

Zoals het vaak met verbouwen gaat is enige vertraging niet bijzonder. Ook in Hongarije is vertraging van verbouwingen of bouwen of op visite gaan meer regelmaat dan uitzondering. Wij waren zeer onder de indruk van onze aannemer met zijn voorstel om de gehele verbouwing klaar te hebben in 6! weken tijd. Alleen het goed schilderen van de school zou zeker 2 weken in beslag nemen..
Maar goed, je moet toch een beetje verrtrouwen hebben in vakmensen en tot nu toe had Gyula alles gedaan wat hij ons gezegd had. We hebben veel mindere verhalen gehoord van oplichting, wel slopen, niet bouwen, verkeerde kleuren verf op je huis enz. enz....
Gelukkig hadden mijn schoonouders het idee opgevat om eens polshoogte te gaan nemen in Hongarije, ze waren ook wel nieuwsgierig geworden van al onze enthousiaste verhalen dat alles wel eens zelf wilden aanschouwen. En aangezien de vrije dagen van ondergetekende al zo´n beetje op waren kwam dat natuurlijk geweldig uit.

En polshoogte genomen hebben ze... Nu zijn pa en ma niet zo snel onder de indruk van bijzondere gebeurtenissen maar na aankomst kwam er al snel een telefoontje. `Ze zijn druk bezig hier hoor, er lopen wel 25 mensen rond die van alles doen ( en niet doen) en het gaat snel hoor ' . Dat klonk wel positief natuurlijk. De aannemer stuurde geregeld een aantal foto´s door per mail om de vorderingen te laten zien en ook wij waren blij verrast.. Zou het dan toch lukken om in 6! weken een verbouwing rond te krijgen... We begonnen al zo waar te hopen dat het zou lukken.

Langzaamaan werden er dus  plannen gemaakt om half november die kant op te gaan. Ondertussen was er al een hele  inboedel verzameld en dat zou mooi zijn dat dat mee kon.....En het leuke is dat iedereen meeleeft en meeverzameld...


Maar goed, zo ver is het nog niet. Eerst moest alles klaar zijn en dan...
Dan gaat het pas echt gebeuren....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten