donderdag 17 januari 2013

Weer thuis


Na ons bliksem bezoek aan Hongarije, waren we weer op de terugreis richting Nederland. Vol van alle indrukken, huizen en mensen die we hadden leren kennen de afgelopen dagen. En vol van die taal, daar was echt helemaal niks van te maken. Het laatste huis wat we gezien hadden bleef maar op de achtergrond spoken en eigenlijk waren we er allebei wel over eens dat dit het perfecte huis was voor ons...
Thuis gekomen alles nogmaals doorgenomen en alle foto's bekeken van de huizen die we bezocht hadden. Tot onze verbazing hadden we van de school maar 4 foto's terwijl we van de andere huizen soms tientallen hadden. Dit was  het teken aan de wand, de school was gewoon voor ons bestemd!
Nadat de eerste euforie was weggetrokken was het tijd om alles eens goed op een rijtje te zetten. Met alleen ja zeggen tegen de makelaar ben je er natuurlijk niet. Er komt toch wat meer bij kijken dan alleen het afrekenen, je zult iemand moeten vinden die je wil  helpen met verbouwen, iemand die een oogje in het zeil wil houden en een betrouwbare advocaat, want de horror verhalen kwamen als paddenstoelen uit de grond, ook dat hoort erbij :)
Maar goed, na een weekje nadenken en alles goed te hebben overdacht hebben we de stap genomen en vanaf  15 mei 2004 waren  wij de trotse bezitters van een geweldig mooi huis in Hongarije!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten